tirsdag den 8. november 2011

Mor-skab

Hvis der er nogen som ved hvor mor-skabet skal stå, er det undertegnede.
Jeg er så god en mor for  min datter, at det faktisk er synd og skam, at jeg ikke er det for nogle flere. Men sådan er det tit! Gode gratis ting bliver holdt til få heldige indviede individer.
Min gamle chef sagde: Behovet for gratis ydelser kender ingen grænser. Og sådan er det også med gode mødre - Så længe der er en god mor med noget godt mor-skab at dele ud af, er der nogen til at tage imod... for det er let og gratis! Det er let at smile tilbage, når en venlig dame smiler og siger "Go morgen" til alle børn, også dem hun ikke kender. Og det er gratis at kvittere med et "Du er dum", for gode mødre tager slet ikke sådan noget personligt.
Gode mødre kan godt lide at dele ud. De er kærlige og lune, de krammer og synger, de vugger og nusser på runde kinder. De tørrer næser, putter, trøster og ved, hvornår de må sige nej og hvornår de ligeså godt kan lade være, for der bliver ikke hørt efter alligevel.
Gode mødre ved, at børn har brug for at stene og lave ingenting eller bare at pille næse. Og en god mor siger ikke "Ad!", hvis man klemmer rugbrødet ud mellem fingrene, for hun ved godt, at det er sådan noget som bare skal prøves.
Den aller-bedste mor er den man har, som ingen kan erstatte. Men hvis man er så heldig at støde på en andens gode mor i børnehaven, er det bare rigtig heldigt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar