lørdag den 10. marts 2012

Tilbyd mig kage!

Forleden var jeg på vaskeriet. Mens barnet legede at vasketøjskurvene var hendes babyer (6 stk - pøj pøj med det, siger jeg bare!) stod jeg og stenede et blad. Femina.
Sådan nogle blade læses bedst som var det porno, altså drop teksten og kig kun på billederne, men mine stakkels øjne ku ikke lade være med at holde hvil et par steder, som var disse glatte sider en smuk kvindekrop, der fortjente et ekstra blik. Jeg faldt således over en artikel - "Spis efter din kvindetype". Allerede efter at have læst overskriften havde jeg seføli lyst til at snitte håndledene på mig selv, men måtte alligevel liiiige se lidt nærmere på det. Jeg læste ikke det hele, for så var jeg da helt sikkert bleven klar til spændetrøjen - men jeg fandt ud af følgende: At hvis du er en såkaldt Sukkerspiser, skal du bare sige til dine venner, kollegaer og familie, at de ikke må servere - og altså have den frækhed at tilbyde dig! - kager, brød, pasta osv. For selvom det bare er pastaskruer giver det dig lyst til mere sukker, og det kan din flinke farmor ikke være bekendt. For du kan jo ikke sige nej. Og Femina forstår dig godt, så rolig nu, du er i trygge hænder.
Jeg gider faktisk kun sige det her en gang. Det er en KAGE. Du kan sige nej, og så kan du spise en gulerod i stedet. Jeg har set en pige på 2 år gøre det, så kan en voksen kvinde altså osse. Lad være med at bilde dig selv, dine børn eller din flinke farmor ind, at du bør sidestilles med en narkoman. Så skal du hellere være ærlig og sige noget a la... "Jeg har rygrad som en regnbue, så stil fadet i den anden ende af bordet"...
Det er en kage. Okay, nu sagde jeg det 2 gange. Men fåk det! Bare tilbyd mig et ordentligt stykke og ikke sån et fimse et næste gang vi ses, for jeg kan godt styre mit forbrug. Just say no.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar