onsdag den 24. august 2011

Partiernes politik??

Jeg vil i den kommende tid forsøge at sætte mig så godt ind i dansk politik, at jeg på baggrund af min nyerhvervede viden vil være i stand til at sætte et velovervejet kryds ved førstkommende lejlighed.
Det skal blive interessant at erfare hvilket parti, der matcher følgende grundlæggende holdninger:

Der skal være juletræer til alle, og de må ikke koste over 300 kr. uanset størrelse og gransort.

Alle skal arbejde for deres penge. Medmindre der er noget galt, altså sådan rigtigt. Enhver skal arbejde så godt og meget det er dem muligt. Jeg går ind for et socialt sikkerhedsnet, men det skal ikke misbruges - faktisk skal det slet ikke bruges, hvis det ikke er højst nødvendigt. På den måde - ved ikke at misbruge systemet - kan vi spare en kæmpe buffer op og om små 10 år få sat skatten en pæn procentsats ned. Tages nogen med fingeren i kagedåsen uden lovlig grund, skal der være mulighed for restriktioner. Og nej, det tæller ikke som "noget galt", hvis du ikke gider at arbejde, ikke føler for det eller ikke er i stand til at holde dig ædru i de 6-8 timer et gennemsnitligt arbejde dagligt tager.

Flertallet af stamkunderne bestemmer i samråd med ejeren, om der skal ryges på en given bar eller restauration. Det skal ikke være lovligt at ryge på skoler og i andre offentlige bygninger, i busskure, på Hovedbanegården og på metrostationer. Der kan gives dispensation til metrostationen på Christianshavn, men kun fordi folk, som lige har købt hash skal have mulighed for at nyde deres snack, mens de venter (lissom dem, som spiser wienerbrødet, mens de venter på bussen). Det skal være lovligt at vælge ikke at besøge en beværtning, hvis rygepolitikken på etablissementet ikke passer den pågældende kunde.

Hash skal være lovligt. Også til dem som ikke har brug for det af medicinske årsager.

SU'en skal sættes op, og der skal være langt mere kontrol med, hvem der får det - om det er berettiget eller ej. Det skal ikke være muligt at skifte studie mere end 1 gang. Nødvendigheden for at skifte skal elimineres ved bedre og mere vejledning, mere praktik i folkeskolen og en generel "Nu tager vi os lige sammen"-holdningsændring hos fremtidige studerende.

Slik skal fjernes fra de nederste hylder.

Porno skal tilbage i øjenhøjde.

... Der er helt sikkert en masse andre punkter, jeg skal tage stilling til; jeg starter med de her og håber jeg ikke når at hejse det kommunistiske flag, inden jeg har valgt parti.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar