fredag den 11. marts 2011

Den om Japan

Jeg ser ikke nyheder. Der er for få historier om nyfødte babyer, kæmpe småkager og søde farmødre, der fylder 100 år.
I dag kunne jeg så ikke undgå at se noget om det japanske jordskælv og den efterfølgende tsunami, for det kørte på de 3 skærme foran løbebåndet. Det så meget voldsomt ud... der er jo nok desværre et par døde og nogle tilskadekomne foruden alle de huse, biler, både og broer, som er skyllet væk... Synd.
Men det skal ikke få de der japanesere til at tro, at vi gider starte en indsamling til dem! Det fortjener de slet ikke. De er alt for hemmelige, holder sig for sig selv, det er bare ikke i orden, det er ikke normalt. Hvor er deres bidrag til fællesskabet? Japan huser helt sikkert en skuespiller, der ruller sig i kokain; en dronning med gule tænder; en fodboldspiller og en model... Men de holder det hele for sig selv, gør de! Og de ligner ikke os. Desuden har de vist osse, måske, en atombombe. Så vi gider i hvert fald ikke hjælpe! Niks, vi gemmer alle vores fælles millioner til Afrika, for det er noget der kan få os til at stå sammen, de stakkels små negerbørn, som har lært at sige Bærnefonden. Har du nogensinde set en japansker i TV sige noget på dansk!!??
Pyt med at vi alle sammen er mennesker, lad nu være med at trække menneske-kortet!
For hulen da, vi gider kun være medmennesker med nogle ordentlige nogle. Amerikanerne for eksempel! Se, det er gode medmennesker. De taler et sprog, vi kan forstå OG leverer minimum halvdelen af underholdningen i TV. Så dem kan vi godt lide. Så hul i at de ikke har underskrevet FNs børnekonvention.

Pyha, det ser ud til, at der kun er 5 danskere i det berørte område! PYHA!!! For fanden, det havde bare været så uheldigt, hvis der var 8, for så måtte vi sende et fly derned. Et fly uden nødforsyninger, med kun 8 flasker vand og en pakke Mariekiks. Og vi havde i hvert fald ikke trukket nogle japanmænd med op af mudderet, kun danskere, for det er det vigtigste... at vi er okay.

Det er godt, vi er så glade hinanden her i Danmark, at vi gider bekymre os om de få, som vover sig ud i den store verden. Der er 127 millioner indbyggere i Japan, så måske er det slet ikke sikkert de vil savne de par stykker, som omkom i dag! Hvem har 127 millioner naboer, igen et tegn på, at de er for mærkelige.

På den anden side... Grevinde Alexandra, tidligere Prinsesse Alex - Yo! - er jo fra Hong Kong, som i 2. Verdenskrig var under Japansk besættelse, så måske vi alligevel kan mande os op til at føle lidt, hvis de nu skulle komme til at stå og mangle et par kroner til en ny bro...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar