torsdag den 24. marts 2011

Et styks ven med frynser og 2 kugler, tak!

Hvoffer er det nu pludselig bleven så übertrendy med "Bollevenner" (nej hellere "Venner med frynsegoder" - det lyder lidt pænere)?? Film, serier og avisartikler, undersøgelser og alle har en mening, men er det virkelig sådan et nyt koncept... Det tror jeg altså ikke.
Måske er det fordi jeg ikke har været single så længe eller bare generelt godt kan lide overspringshandlinger, men jeg synes faktisk det lyder som en ret god ide! Det er jo super praktisk! Hvad kan sådan et møde tage - 2 timer?! Max! Det er der da plads til i enhver tætskreven og i forvejen overfyldt kalender. 
I en krisetid kan fremhæves alle de penge der spares, da behovet for at gå i byen for at lave en fremmed, er elimineret, altså når først telefonnummeret og aftalen er i stand. For det kan jo være man ikke lige har en ven på hånden? Så må en støves op. Det kan kræve en bytur eller to, men så derefter er der penge at spare.
Fra person til person, relation til relation, vil der forventeligt være forskellige gode grunde til at indgå en sådan alliance, så det vil jeg ikke gøre mig meget mere klog på, men altså både penge og tid til byture er sparet en rum tid, så en Win-situation er allerede konstateret. 
Jeg vil tro, det er vigtigt at huske en forventningsafstemning, jeg er stor fan af forventningsafstemninger, for så er alle ligesom med på, hvordan tingene skal gå ned... Men med mobilnummeret, aftalen og forventningerne på sådan ca. 0 - SÅ er man klar, og undskyld jeg kalder en sko for en sko - men bolleriet kan gå i gang!
Der må også være mindre heldige sider ved sådan et set-up? Indlysende må forventes, at det ikke altid kan passe alle involverede, hver gang en sms tikker ind. Sådan er det jo! Så afsendes en ny sms vel bare 3-4 uger efter...? Og at komme i første række kan vel med rette heller ikke forventes. Men det går jo begge veje, så det er også okay. Morgenmad på sengen er måske også udelukket... Men det er da fint nok! For hvis man vil alle de der ting, er det en kæreste der skal til og ikke en helt speciel kammersjuk.

Nå ja ja, ingen brunch og biograf, men til gengæld undgås alle de ting, der ikke er tid til i et travlt og moderne liv! Og magtbalancen skifter ikke, i og med man stadig er single og fri og alene og alt det der noget, som nogle ikke vil give afkald på. Og skulle mødet med den eneste ene ske, er det sikkert meget nemt at komme af med en ven med frynser, det er jo ikke fordi man holder af hinanden eller noget...

Så alt i alt er det da en meget god opfindelse! 
Eneste hage jeg kan se, er, at i længden må et forhold baseret på at være nøgne sammen, blive rimelig trivielt... Men så får man da bare en ny ven! ... Hmm... Måske en bytur så alligevel vil være nødvendig, ellers er det jo kun et spørgsmål om tid, før man har været hele vennekredsen igennem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar