tirsdag den 7. juni 2011

"One does have a stick up ones arse"

Jeg har hørt om dem, men er aldrig (vidende om det) stødt på en. Grundet den stigende skilsmisserate burde der ellers være rigeligt af dem... Rødvinsdrikkende og Rasmus Seebach-savlende single-mødre, som mødes til grill og fræk firser dans i stuen hveranden weekend.
Kvinder, der foruden deres status som single-mødre, har flere ting til fælles - de er alle over 30, fraskilt, og endt med at sidde med det overbelånte hus, hvor der just er konstateret råd i kælderen. Derudover har de kronisk en spændt fjeder siddende i numsen. Eller hvad?! Nå, det må de da have, siden de ser ud, som om de altid er klar til at springe op og danse en boogie woogie iført lidt for kæk attitude, smart tøj og ufejlbarlig makeup. Selv en tidlig vintermorgen, hvor de er ude for at samle hundelort op, du ved - den som sønnen med hanekam ikke vil tage, så derfor blir mor nødt til det... Selv dér er de klar! Lissom en spejder skal hun være beredt. Parat til at være lækker på et splitsekund, når drømmeprinsen kommer forbi - altså den rigtige drømmeprins og ikke ham svansen, der flyttede efter at være bleven taget i at have et sidespring til sommerfesten.
De lever og ånder til daglig for deres børn, Desperate Housewifes og rådproblemet i kælderen, men uden børn og i selskab med andre i samme båd, kan de rigtig slå sig løs. Det er tilladt at danse frækt (fnis) med unge, veltrænede fyre, der meget gerne må tage mødrene på babserne, som flot præsenteres i den til lejligheden indkøbte Aubade Asako push-up bh.
Der skal drikkes igennem, grines højlydt og alle må gerne være lidt larmende - for den indestængte vrede over stodderen, som forlod dem med børn, hund, råd og klamydia skal ud! Råb, hviiin, skrig og skrål... indlæg gerne en tudetur, så bægeret er helt tomt til søndagen, hvor der skal soves brandert ud.
Søndag, hvor batteriet lades op og der indhentes ny energi til den forestående kamp, som perioden frem til næste møde i Single-mor klubben uden tvivl må være.

Jeg så 3 af dem her til aften. Som en anden Dr. Lieberkind  sad jeg og observerede deres adfærd.
Konklusionen blev at jeg naturligvis aldrig kan puttes i denne kategori, alene fordi jeg bor til leje.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar